Deldens cabaretseizoen kent vliegende start

Begin deze maand verzorgde Stefan Hendrikx de aftrap van het cabaretjaar in Delden. Zijn Who’s the man bleek een ideaal begin van opnieuw een veelbelovend seizoen. Al op 23 oktober is het aan Wouter Monden om dit te vervolgen. Het veelgeprezen ‘Stormbrein’ is daarmee de tweede voorstelling binnen de achtlachencyclus.

Wouter Monden was tijdens de previewshow in De Reggehof de onbetwiste publiekslieveling, met zijn hilarische typetjes en feilloze improvisatietalent kreeg hij de lachers moeiteloos op zijn hand. Ook is hij bekend als de sympathieke host van de razend populaire Elektra Podcast, daarin interviewde hij al meer dan 200 collega’s, waaronder Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, en Philippe Geubels. Wouter Monden is bovendien de vaste publieksopwarmer van alle televisieshows van Arjen Lubach, in diens Avondshow Stand-Ups werd hij bekend onder het grote publiek. Sindsdien stromen zijn zalen vol, zo ook voor zijn zoveelste soloprogramma: Stormbrein.

Naast de cabaretvoorstellingen uit de achtlachencylcus staan er dit jaar ook twee regiocabaretvoorstellingen gepland, namelijk die van Helligen Hendrik en Thijs Kemperink. Net als voor de voorstelling van Wouter Monden, gaat de verkoop daarvoor hard. Op www.theaterdelden koopt u kaarten, voor €17,50 in het geval van Monden.

Foto: Suzan Gelen

Uw bezoek aan Stadscentrum het Parochiehuis (of het nu is voor zakelijke verhuur, sport- en cultuurbeoefening of theater) is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)